Pages

Thursday, April 17, 2014

OH NOOOO.....JERAWATTTTT??!!



Aduh! Sakit tol la hati ni.. Bertubi2 plak ko naik!

Nape la time umur2 di ambang 30an ni, ko nak datang balik plak~~ (T_T)

Aku dah cukup perasan bak retis <silamuntahhijau> time muke licin ritu, tup2 ko plak timbul, wat hal la~~~~

UgyApis
UgyApis
neh ku amek mgu lps..korg lum tgk mgu ni pny lg..xsngop nk letak.. eeeyuuu (T_T)

soooo~~~


dengan gigihnya la ku tanya pada pak ahli nujum negara >mr.gogel<, skincare ka, jel  ka & etc tp sumeny pasal J ni la..huh!!


finally, ku jumpa beberapa produk yg cam tekenan sgttt kat hati tuk ku berabihkan duit.. produk ni bukan jual2 on9 ye tp beli kat farmasi & ramai dermatologist suggest pakai ni okeh! >ha..terselahkankerajinankugogel2ni..ahaks..perasan!<


Dari banyak2 yang ini aku palinnnnggg terkenannnn & dah beli & guna pun..weeee~

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

cetaphil - RM 17.50
dalacin T - RM 38.80



 Dua2 ni ku beli kat Nextage Pharmacy, Saujana Impian, Kajang.  Xceli ada je jual kat watsons/guardian, ku je saja gediz nak beli kat ctu

 Motif beli sampai kat sana pasal dekat ng umah MIL..huhu.. <alasan>

ok..ku baru 2 minggu pakai dalacin T & 1 minggu pakai cetaphil, so far cam dah nampak mati je bbrp J yang degil n baru naik neh.. xpe2, kena bsabar lebih ni, tipu la terus letak leh ok kan, nak plak muka yg cam penuh lampu spotlight kat stadium ni...khannn~~

Nanti2 ku update lagi review pasal ni.. hope sangart hilang la lampu2 spotlight neh, pastu nak pikir pasal scar plak..alahai (T_T#)  


                                            WishMeLuck,

Wednesday, April 16, 2014

Wednesday, April 9, 2014

WW #3 : WE BELONG TOGETHER

                                           
                                                
                                          LOVE,